donderdag 16 februari 2012

Essentiel

Oh girls just want to have (Cindy Lauper)


Spotted. My new summer outfit.
Essentiel is Belgisch én bijzonder mooi. In hun atelier is er een kleurbom gebarsten. Want deze zomer loopt iedereen er fris en fleurig bij!

Black Balloon

Baby's black balloon makes her fly (Goo Goo Dolls)


Black balloon is een nieuw jong label in Gent. Hun winkeltje hangt vol prachtige kledij, juwelen en andere accessoires. Je kan niet buitengaan zonder iets te kopen. Ik spreek uit eigen ervaring. Ik kocht er een paar oorbellen: goud, lang, fonkelend en fantastisch.


Black Balloon
Onderbergen 39
9000 Gent
http://www.blackballoon.be/ 

Kabouter met glitters

I want to hear the humming of the sun (Absynth minded)

Mijn bureau-mascotte. Mét glitters. Beter kan niet.

dinsdag 14 februari 2012

Do the cosmo

Little darling, I feel that ice is slowly melting. Here comes the sun. (The Beatles)
Een perfecte cocktail op een met liefde overgoten dag als vandaag: een Cosmopolitan.

Ik dronk deze roodroze cocktail voor het eerst, een jaar geleden. De avond viel in een bloedheet rome en we waren met vijf vriendinnen op stap. Misschien lag het aan de ideale omstandigheden, in de schaduw van de historische gebouwen en bij een aangenaam gezelschap , maar sindsdien is dit zoetzure drankje mijn favoriet geworden. Het smaakt naar lange zwoele zomerdagen en eeuwige vriendschap.

maandag 13 februari 2012

My funny valentine

My funny valentine, sweet comic valentine, you make me smile with my heart (F.Sinatra)


Mijn lief heeft een hardvochtige hekel aan Valentijn. Te commercieel, vindt hij. Natuurlijk weet mijn verstand dat hij gelijk heeft, maar mijn week hart zegt iets anders.


En ook op andere dagen dan 14 februari ben ik te vinden voor alles wat liefde en romantiek schreeuwt. Er wordt dan ook soms gezegd dat ik te romantisch zou zijn. Teveel romantiek, dat is niet mogelijk, denk ik. Maar goed.


Hier zijn een aantal dingen waarvan mijn hart sneller gaat slaan. Op Valentijn, maar ook op alle andere dagen van het jaar.